centered image

centered image

Për mjekët: Si të fitoni para në internet

Discussion in 'Forum mjekësore' started by Bruno, May 16, 2024.

 1. Bruno

  Bruno Famous Member

  Joined:
  Nov 10, 2013
  Messages:
  75
  Likes Received:
  8
  Trophy Points:
  320
  Gender:
  Male
  Occupation:
  Medical Student
  Location:
  Brazil
  Practicing medicine in:
  Brazil

  1- Anketa të Pagura: Si mjek, mendimi juaj është i çmuar për kompanitë e mjekësisë, farmaceutikës, IT-së së kujdesit shëndetësor, pajisjeve mjekësore dhe kërkimeve të tregut. Nëse keni disa minuta për të përgjigjur anketave online, ata do të jenë të lumtur t'ju paguajnë për këtë.

  Ka shumë faqe interneti që ofrojnë këto shërbime për mjekët. SERMO është platforma më e madhe në botë që paguan mjekët për plotësimin e anketave online. FacMedicine është forumi më i madh online për mjekët e verifikuar në Lindjen e Mesme që paguan mjekët për mendimet e tyre. Nëse jeni mjek, mund të bashkoheni me SERMO ose FacMedicine falas dhe të fitoni para duke u përgjigjur anketave online në faqet e tyre.

  2- Teleheq: Nëse keni filluar të urreni rutinën tuaj të përditshme duke shkuar në klinikë ose spital, kjo opsion do t'ju përshtatet pasi mund të punoni nga shtëpia për të ofruar konsultime telemjekësore për pacientët e largët, qoftë përmes telefonit apo internetit. Ju mund t'i rregulloni telefonatat të jenë në orët tuaja të lira.

  3- Shqyrtimi i Kërkesave të Sigurimit: Nuk keni nevojë të shkoni askund, thjesht përdorni kompjuterin ose telefonin tuaj inteligjent nga kudo dhe filloni të shqyrtoni kërkesat e sigurimit që janë shënuar nga punonjësit e kompanisë së sigurimeve.

  4- Transkriptimi Mjekësor: Pak më e vështirë se opsionet e tjera, por është ende një opsion i mirë për mjekët e rinj. Ju tashmë keni përvojë shumë të mirë me terminologjinë mjekësore dhe kjo është arsyeja pse jeni më i miri që mund të bëni këtë punë. Nuk keni nevojë të shkoni askund pasi do të merrni skedarë audio online dhe do t'i transkriptoni nga shtëpia juaj.


  5- Marketingu Affiliate: Nëse ju pëlqen marketingu, kjo do t'ju përshtatet. Shumë faqe interneti ofrojnë komisione për njerëzit që mund t'i ndihmojnë ata të shesin produktet e tyre. Si mjek, ju jetoni në një komunitet me shumë profesionistë të kujdesit shëndetësor që mund të jenë të interesuar në produkte të ngjashme. Nëse mund t'i shisni këto produkte për ta, do të paguheni komision nga faqja e internetit. Amazon është faqja më e famshme që ofron këtë shërbim, por mund të gjeni mijëra faqe që e ofrojnë gjithashtu.

  6- Ndani Përvojën Tuaj: Ju keni përvojë të mjaftueshme për të shkruar blogje shumë interesante ose për të bërë video interesante në YouTube. Ju mund të jepni këshilla për publikun, të theksoni gabimet që ata bëjnë ose të ndani jetën tuaj të përditshme me ta.

  Përmbajtja është mbreti. Nëse po ofroni përmbajtje të mirë, me siguri do të merrni mijëra vizitorë dhe abonentë dhe do të paguheni mirë nga sponsorët ose Adsense.

  Rekomandimi Im: Nëse po më pyesni për rekomandimin tim, shoh që opsioni më i mirë për mjekët për të fituar para online është të bashkohen me SERMO ose FacMedicine dhe të përgjigjen anketave të paguara në varësi të vendit dhe specialitetit të tyre.
   

  Add Reply

Share This Page

<