centered image

centered image

Voor Dokters: Hoe Geld Te Verdienen Online

Discussion in 'Het Medische forum' started by Bruno, May 16, 2024.

 1. Bruno

  Bruno Famous Member

  Joined:
  Nov 10, 2013
  Messages:
  69
  Likes Received:
  8
  Trophy Points:
  320
  Gender:
  Male
  Occupation:
  Medical Student
  Location:
  Brazil
  Practicing medicine in:
  Brazil

  1- Betaalde Enquêtes: Als dokter is uw mening kostbaar voor medische, farmaceutische, gezondheidszorg IT, medische apparaten en marktonderzoek bedrijven. Als u een paar minuten heeft om online enquêtes te beantwoorden, zullen ze blij zijn om u daarvoor te betalen.

  Er zijn veel websites die deze diensten aanbieden voor dokters, SERMO is het grootste platform ter wereld dat dokters betaalt voor het invullen van online enquêtes. FacMedicine is het grootste online forum voor geverifieerde dokters in het Midden-Oosten dat dokters betaalt voor hun inzichten. Als u een dokter bent, kunt u zich gratis aanmelden bij SERMO of FacMedicine en geld verdienen door online enquêtes op hun website te beantwoorden.

  2- Telegezondheid: Als u uw dagelijkse routine begint te haten door naar de kliniek of het ziekenhuis te gaan, is deze optie iets voor u, omdat u vanuit huis kunt werken om telegezondheidsconsulten te geven aan verre patiënten, ofwel via de telefoon of internet. U kunt ook de oproepen plannen buiten uw werktijden.

  3- Beoordeling van Verzekeringsclaims: U hoeft nergens heen te gaan, gebruik gewoon uw computer of smartphone vanaf elke locatie en begin met het beoordelen van verzekeringsclaims die zijn gemarkeerd door de werknemers van de verzekeringsmaatschappij.

  4- Medische Transcriptie: Een beetje moeilijker dan andere opties, maar het is nog steeds een goede optie voor jonge dokters. U heeft al zeer goede ervaring met medische terminologie en daarom bent u degene die het beste deze baan kan doen. U hoeft nergens heen omdat u audiobestanden online zult ontvangen en deze vanuit uw huis zult transcriberen.  5- Affiliate Marketing: Als u van marketing houdt, is deze optie iets voor u. Veel websites bieden commissies aan mensen die hen kunnen helpen hun producten te verkopen. Als dokter leeft u in een gemeenschap van veel gezondheidszorgprofessionals die geïnteresseerd kunnen zijn in vergelijkbare producten. Als u deze producten voor hen kunt verkopen, krijgt u commissie van de website. Amazon is de bekendste website die deze service aanbiedt, maar u kunt ook duizenden andere websites vinden die het aanbieden.

  6- Deel Uw Ervaring: U heeft voldoende ervaring om zeer interessante blogs te schrijven of interessante YouTube-video's te maken. U kunt tips geven aan het publiek, fouten belichten die ze maken, of uw eigen dagelijkse leven met hen delen.

  Inhoud is koning. Als u goede inhoud levert, zult u zeker duizenden bezoekers en abonnees krijgen en zult u goed worden betaald door sponsors of Adsense.

  Mijn Aanbeveling: Als u mij om mijn aanbeveling vraagt, denk ik dat de beste optie voor dokters om geld te verdienen online is om lid te worden van SERMO of FacMedicine en de beschikbare betaalde enquêtes te beantwoorden volgens uw land en specialiteit.
   

  Add Reply

Share This Page

<