centered image

centered image

Za lekare: Kako zaraditi novac online

Discussion in 'медицински фору&' started by Bruno, May 16, 2024.

 1. Bruno

  Bruno Famous Member

  Joined:
  Nov 10, 2013
  Messages:
  69
  Likes Received:
  8
  Trophy Points:
  320
  Gender:
  Male
  Occupation:
  Medical Student
  Location:
  Brazil
  Practicing medicine in:
  Brazil

  1- Plaćene ankete: Kao lekar, vaše mišljenje je dragoceno za medicinske, farmaceutske, IT zdravstvene kompanije, proizvođače medicinskih uređaja i istraživačke kompanije. Ako imate nekoliko minuta da odgovorite na online ankete, rado će vam platiti za to.

  Postoji mnogo veb-sajtova koji nude ove usluge za lekare. SERMO je najveća platforma na svetu koja plaća lekarima za popunjavanje online anketa. FacMedicine je najveći online forum za verifikovane lekare na Bliskom Istoku koji plaća lekarima za njihove uvide. Ako ste lekar, možete se besplatno pridružiti SERMO ili FacMedicine i zaraditi novac odgovarajući na online ankete na njihovim veb-sajtovima.

  2- Telezdravstvo: Ako ste počeli da mrzite svoju dnevnu rutinu odlaska u kliniku ili bolnicu, ova opcija će vam odgovarati jer možete raditi od kuće pružajući telezdravstvene konsultacije udaljenim pacijentima putem telefona ili interneta. Možete zakazati pozive i van radnog vremena.

  3- Pregled osiguravajućih zahteva: Ne morate ići nigde, samo koristite svoj računar ili pametni telefon bilo gde i počnite sa pregledom osiguravajućih zahteva koje su obeležili zaposleni u osiguravajućoj kompaniji.

  4- Medicinska transkripcija: Malo teže u poređenju sa drugim opcijama, ali je i dalje dobra opcija za mlade lekare. Već imate veoma dobro iskustvo sa medicinskom terminologijom i zato ste najbolja osoba za ovaj posao. Ne morate ići nigde jer ćete dobiti audio fajlove online i transkribovati ih od kuće.  5- Affiliate marketing: Ako volite marketing, ova opcija će vam odgovarati. Mnogi veb-sajtovi nude provizije za ljude koji mogu pomoći u prodaji njihovih proizvoda. Kao lekar, živite u zajednici sa mnogo zdravstvenih radnika koji mogu biti zainteresovani za slične proizvode. Ako im možete prodati ove proizvode, bićete plaćeni provizijom sa veb-sajta. Amazon je najpoznatiji sajt koji nudi ovu uslugu, ali možete pronaći hiljade sajtova koji to takođe nude.

  6- Podelite svoje iskustvo: Imate dovoljno iskustva da pišete veoma zanimljive blogove ili pravite zanimljive YouTube video zapise. Možete davati savete javnosti, istaknuti greške koje prave ili podeliti svoj svakodnevni život sa njima.

  Sadržaj je kralj. Ako pružate dobar sadržaj, sigurno ćete dobiti hiljade posetilaca i pretplatnika i bićete dobro plaćeni od strane sponzora ili Adsense-a.

  Moja preporuka: Ako me pitate za preporuku, mislim da je najbolja opcija za lekare da zarade novac online pridruživanje SERMO ili FacMedicine i odgovaranje na dostupne plaćene ankete prema vašoj zemlji i specijalnosti.
   

  Add Reply

Share This Page

<